UvA Family Lab

Het UvA Family Lab maakt deel uit van het Research Institute of Child Development (Afdeling Pedagogiek en Onderwijskunde) van de Universiteit van Amsterdam. Het UvA Family Lab bevindt zich op de zolder van de Nieuwe Achtergracht 129 in Amsterdam. Het onderzoekscentrum is ontworpen door Fokkema & Partners Architecten. Hieronder ziet u alvast een sfeerimpressie.

Het onderzoekscentrum bestaat uit een wachtkamer, twee onderzoekskamers (de Groene kamer en de Blauwe kamer), een testkamer en twee registratiekamers.

Wachtkamer 3 DEF

Wachtkamer

De sfeervolle wachtkamer is de ruimte om kennis te maken met de onderzoekers, vragenlijsten in te vullen, pauze te houden tussen de taakjes en lekker te spelen.

Groene kamer 1

Groene kamer

In de Groene en de Blauwe kamer vinden de onderzoeken plaats. Dit zijn gezellige kamers met een zithoek en speelgoed afgestemd op de leeftijd van uw kind. In iedere onderzoekskamer hangen 4 beweegbare camera’s die vanuit de registratiekamer worden bediend. In de testkamer kunnen vragenlijsten worden ingevuld, computertaakjes worden gedaan en gesprekken worden gevoerd.

Blauwe kamer 1

Blauwe kamer

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close